Vul een zoekwoord in

Professionals

De GZ-Hubs zijn moderne gezondheid- of leefstijlwinkels waar cliënten en behandelaars elkaar kunnen ontmoeten. In deze hubs wordt aanvullend advies, training en dienstverlening aangeboden op het vlak van mentale en fysieke gezondheid.

Deze GZ-Hubs ondersteunen het online aanbod van gezondheidsplatform GZ-Plein. De hubs bieden een gevarieerd aanbod aan diensten om lichaam en geest te versterken en mensen zo snel mogelijk weer in hun kracht te zetten. Denk aan extra gesprekken als daar naast de digitale ondersteuning behoefte aan is. Of aan fysieke trainingen zoals yoga. Deze lessen en trainingen worden zowel digitaal als fysiek gegeven, zodat meerdere mensen thuis of op andere plekken tegelijkertijd van het (groeps)aanbod gebruik kunnen maken. Vergelijk het met Coolblue, waar een fysieke winkel het digitale concept ondersteunt.

Professionals GZ-Punt Wageningen

GZ-Punt Wageningen is een Hub van GZ-Plein. Hier werken de volgende professionals:

Word content creator op GZ-Plein!

Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om te schrijven en content te creëren voor een start-up platform? Voor een paar uur in de week (naast je studie) of full-time? Dat kan bij GZ-Plein! Wil je meer informatie of een kennismaking gesprek?

Neem contact met ons op